4buc/set Ușa din Față Cutie de Depozitare Net Titularii de Organizator Buzunare Cutie pentru JK JKU 2/4 Usi 2011-2017


Etichete: jk wrangler, depozitare sala de net, pliabil depozitare net, barca de stocare net, CHUANG, jeep wrangler jk, coș net, raft pliere rafturi organizator, jeep wrangler rubicon, rubicon.

90.80lei 91.73lei
  • In stoc
  • w2457



  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Ușa De Stocare Baril
  • Nume De Brand: Audew
  • Tip De Material: ABS

4buc Ușa din Față Buzunare de Depozitare Organizator Cutie pentru JK JKU 2011-2017

Culoare: Negru

Material: ABS

Montarea:

JK JKU 2/4 Usi 2011-2017

Caracteristici:

Realizate cu ISO 9001 facilități, asigurând o bună calitate, fara miros, fara toxicitate.

Multi-funcția de cutie de depozitare, este mai convenabil pentru tine de a găsi obiecte mici, cum ar fi telefoanele mobile în timpul mersului.

Material ABS, nu este ușor de rugină, mult timp de utilizare,ABS are o excelentă rezistență la uzură, stabilitate dimensională bună și rezistenta la ulei.

Pachetul Inclus:

4 x Ușa din Față Buzunare de Depozitare Organizator Cutie

Note:

1.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 5 mm de eroare,vă mulțumesc.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Mauricio Tiburno
2020-12-27
5/5
It is as described, hope last long time in good conditions.

Scrie o recenzie

Produse similare