Original NL6448AC33-18 10.4 inch Ecran LCD Panou Industriale Display LCD NEC


Etichete: bt140gw01, a1466 display, n156bge l21, lcd led a1502, a1502 display, panou lcd tv, 9 inch lcd, ecran de laptop, asus laptop de înlocuire ecran, afișaj panou cu led-uri.

231.87lei
  • In stoc
  • w2995



  • Numărul De Model: NL6448AC33-18
  • Compatibil Marca: Universal Ecran
  • Nume De Brand: HNChukong
  • Cerere: Laptop

Original NL6448AC33-18 10.4 inch Ecran LCD Panou Industriale Display LCD NEC

Element de Stare: -Elementul este Exact la Fel ca in Fotografii. -Element Condiție: Toate elementele sunt Originale si Autentice. -Garantia este de 12 luni. -Fiecare LCD va fi strict testate cu testare profesională bord pentru a vă asigura că va funcționa pentru dispozitivul dumneavoastră.Avertisment: -vă Rugăm să fiți atenți pentru Instalare, nu Suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de a licita, Multumesc pentru intelegere!Sfaturi măsuri de Precauție: -Dacă ai nevoie de mai mult de 10 pc-uri, vă rugăm să ne contactați pentru o reducere de bun. -Personalizate Fiscal: Vânzătorii nu sunt responsabili pentru orice taxe la import, fiscale personalizate sau personalizate întârziere. -În cazul în care elementul este defect, va rugam sa ne informeze în termen de 3 zile de la primirea.Am promisiunea de a oferi cele mai satisfiying după-vânzare de servicii

Despre NOI: Shenzhen Haina Touch Technology Co., Ltd este Ecranul Tactil, Monitor, monitor Touch screen, Atingeți Terminalul POS All in one PC producător.Având mai mult de 8 ani în care, compania noastra este un producător profesionale și exportator, care este preocupat cu proiectarea, dezvoltarea și producția de Ecran Tactil, Monitor, monitor Touch screen, Atingeți Terminalul POS All in one PC.Fabrica noastra este infiintata in 2007 cu 5 milioane de investiții, total dotări sunt mai mult de 1.500 de metri pătrați, din care peste 1.000 de metri patrati sunt linie de producție și 500 de metri pătrați sunt Curat în Cameră.Pentru a asigura oferind clienților noștri cea mai bună calitate și satisfacție produse, Compania noastra adoptă utilizează echipamente de primă clasă și de materii prime.Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant, produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în industrie depus și alte industrii.Produsele noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către utilizatori și pot satisface în continuă schimbare nevoile economice și sociale.Noi bun venit clienții noi și vechi din toate categoriile de viață să ne contactați pentru relații de afaceri viitoare și succesul reciproc!

Despre driver de Dispozitiv: 1.În scopul de a face livrarea fără probleme, nu Vom include CD-ul din pachet, și trimite un link pentru a descărca drivere de e-mail.Despre Plata: 1. acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plata ESCROW. 2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Shippment: 1. Elementele sunt bine ambalate cu pachete cu bule de aer, acesta va fi expediat în termen de 1-3 zile lucrătoare în timpul normal. 2. Ne-suport transport prin China post/HK post/DHL/UPS/EMS , vă rugăm să permiteți-5-30 zile pentru a ajunge.Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin HK post/China post .Dacă doriți pentru a trimite prin DHL,UPS, etc vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cele mai ieftine bilete de ratele de transport maritim. 4. Timp De Livrare: 5. Dacă nu ați primit elementul în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Retur si Schimb politica: Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi în starea inițială pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.Feedback-ul de politici: Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită.Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.


Scrie o recenzie

Produse similare