ZJZY 5d Diy Diamant Pictura CONDUS Imagine Peisaj Diamant Broderie Vânzare Cristal Diamant Rotund Mozaic Decor Acasă LY247


Etichete: on-line model, produs triunghiulare, crăciun fericit vânzare, tipuri de animale de fermă, calitățile mele bune, capacul de război, curat vânzare, cu feng produse, game of thrones boccale, kitty nu este o pisică.

32.50lei 49.99lei
  • In stoc
  • w3293



  • Stil: Chineză Tradițională
  • Numărul de Culori: 1-30
  • Utilizarea: Picturi
  • Cadru: No
  • Forma: Single
  • Ambalajul Extern: PUNGĂ DE HÂRTIE
  • Panza Metoda De Ambalare: Laminate
  • Model Tip: scenic
  • Zona Lipirea: Plin
  • Nume De Brand: ZJZY
  • Material: Rășină
  • Forma De Diamant: RUNDA

Brand: ZJZY Notă: diamant picturi nu au cadru și nu sunt terminat.Ai nevoie să o faci singur.Caracteristici: diamante rotunde, dimensiune panza, diamant acoperite de panza completă, este 100% full diamond broderie.Material: 100% plin de rășină rotunde de diamant.De utilizare: Acasa / hotel / decor de birou, cadouri unice.Despre cadru: nu-cadru, completați necesare add-on pentru achiziționarea locale cadru Panza de ambalare: rola de sus, pentru a evita cutele Pachetul include: burghiu plin, pânză imprimate, unelte.Notă: Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine efectul.Orice dimensiune pot fi personalizate.

Metoda de lucru 1. Consultați tabelul de comparație pe panza pentru a identifica fiecare diamant numărul și corespunzătoare numărul tipărit pe pânză. 2. Introduce capătul rotund al stilou dotting în dotting ciment (împinge din greu pentru a păstra de ciment în loc). 3. Folosiți capătul rotund al pen-ul pentru a lipi un diamant și apăsați ușor în jos pentru a elimina orice suplimentare de ciment. 4. Sfâșie parțială de film și locul de diamant pe pânză în funcție de numărul corespunzător.

5. După ce a terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau cu o carte pentru a se asigura că diamantele sunt ferm atașat.

NOTĂ vă Rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele,numele Mijlociu și numele de familie în timp ce a face plata.Va rugam sa completati corect adresa, inclusiv apartamentul tău Nu,Stradă,Oraș, Regiune și Țară,în caz Contrar, coletul ar putea fi, probabil, s-a întors!Taie,face,de măsurare poate determina mărimea abaterii (plus și minus1-2cm de fluctuație),culoare aberație se datorează monitoare,vreme,de iluminat și de alți factori,Imaginile vor fi de culori diferite în diferite monitoare dar acest lucru nu afectează apariția de pictura,vă Rugăm să înțelegeți.Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă. [Sfaturi]:rășină diamant necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire.

Despre efect

Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine efectul!Fiecare diamant, dimensiune : 2.5x2.5mm.Dacă imaginea este complexă, de dimensiuni mici nu va foarte bine!Daca ai nevoie de dimensiuni mari din orice imagini, vă rugăm să ne contactați!

Despre Noi

Diamantul nostru de pictura, sunt semi-finite, nu include cadru.Noi va oferi diamant broderie instrumente pentru a face.Și vom plasat 20% mai multe diamante!Deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun!Când ați terminat, puteți trimite imagini din picturile tale pentru noi, ne va arăta la cumpărători din întreaga lume aprecia!

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Multumesc!!!

Livrare Expres

Atenție!suntem internaționale vânzător din China continentală.VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT!Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare.Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

Termeni De Vanzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul.Dar cumpărătorul nu trebuie să plătească de returnare.

Bine Ati Venit Pentru A Vizita Data Viitoare !


Scrie o recenzie

Produse similare