Silicon Papusa de Sex Schelet de Sân om Fund Sexy Jucării Real Pasarica Vagin Anus Anime Sex Papusa 3D Realiste Mare Fund Masturbator


Etichete: al meu jucării sexuale, realiste de sex masculin vagin, jucărie sexuală, silicon păpuși pentru sex limba, sex stroker, de sex masculin masturb, erot jucărie, dl păpuși, silicon fund ciorapi, greenscreen.

141.52lei 288.82lei
  • In stoc
  • w5113



  • Tip De Element: Masturbatori
  • Material: Silicon
  • Nume De Brand: BECCHINI
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: SL004,SL028
  • Dimensiune: 36*20*16CM

Silicon sex cu jucarie vagina pentru bărbați dublu canal artificial pizde fals anal erotic sex masculin masturbator sex shop 3D Realiste fund

Despre acest produs

Vgina Pizde

Este un produs de înaltă calitate, care vă oferă o senzație copleșitoare.

Pe o noapte singur, ea poate însoți toată noaptea.

Te vei simti ambiția de a fi un om !

Produsele noastre sunt diferite de alte produse, 100% rezistent la apa de design.

100% real touch

Realizate din materiale de înaltă calitate, de simulare a pielii, care este moale, sănătos, elastic și confortabil pentru tine de a utiliza.

Material: Silicon

Dimensiune : 5.5 kg 360 mm * 200 mm * 160 mm.

1,5 kg 230 mm * 140 mm * 100 mm.

( Există unele diferențe cu manualul de măsurare)

Utilizare

Sfaturi

În scopul de a vă oferi o experienta unica, este recomandat să utilizați de lubrifiere în timpul utilizării.

Vă rugăm să spălați-l cu apă curată după utilizare, astfel încât să puteți folosi din nou data viitoare.

Știm că suntem deja devenit prieten, astfel încât, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați, vom fi mereu acolo.

Despre confidențialitate

Toate ambalajele sunt riguros verificați dacă non-distructive.

Parcela este opac și nu vom lăsa orice informații sensibile de pe ambalaj, care proteja mai bine intimitatea ta!

Despre Pachet

În scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele într-o stare de siguranță.Produsul va fi dotat cu un airbag/galben cu bule de plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și așa mai departe.Daca pentru cineva nu recevie în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să mai, dacă îndeplinesc produs problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre Feedback-Ul

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Dacă există orice alte probleme , faceți Clic pe Ajutor:

https://helppage.www.antena1slobozia.ro/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.www.antena1slobozia.ro/buyercenter/index.htm#cente


Scrie o recenzie

Produse similare