Original Xiaomi Mijia aparat de Ras Electric 2 Cap Plutitor Portabil Impermeabil aparat de Ras aparate de Ras USB Reîncărcabilă beard trimmer pentru barbati


Etichete: xiaomi mijia 3, oficial xiaomi, mi xiomi, 3 xaomi, bărbați pulover, trimmer pentru barbati, mașină de tuns parul, xiomi, aparat de ras de ras, mijia xiaomi.

60.98lei 76.23lei
  • In stoc
  • w61082



  • Tensiune: Global Universal(100-240V)
  • Timp De Utilizare: 85Mins
  • Gen: De sex masculin
  • Nume De Brand: Xiaomi
  • Numărul De Model: Xiaomi MSX201
  • Caracteristică: Twin Blade
  • Modul De Spălat: Întregul corp de spălat
  • Utilizarea: Fata
  • culoare: negru
  • Timp De Încărcare: 2H
  • Putere Tip: Reîncărcabilă
  • Dimensiune: IPX7 Waterproof
  • Cu dispozitivul de tundere: Da
  • Material: OȚEL

Mijia aparat de ras electric

Rotativ dublu cap de tăiere

Independent plutitoare dublu cap de tăiere, confortabil experiență de ras

Corpul se spală, se rade in timp ce pentru scăldat | Silent motor pentru prindere confortabilă

Tip C de încărcare, compact și portabil

A se adapta la mai multe persoane contururi faciale

Independent plutitoare dublu capete de tăiere pentru a rezolva ras fundături

Flexibil pentru aparat de ras, ușor de a face cu complexe contururi faciale.Lama cap plutește spre interior pentru a forma un "V" forma, care poate face cu ușurință părțile proeminente ale feței, cum ar fi bărbie și maxilarului; plutește spre exterior pentru a forma un "opt" formă, în mod eficient de ras colțuri, cum ar fi colturile gurii și temple.

Întregul corp poate fi spălat, rezistent la apa IPX7

Umed și uscat dubla de ras, de ras, în timp ce pentru scăldat

Nu este ușor să plece de murdărie, de curățare devine ușor și simplu.Structura sigilate design, fără griji de spalat pe tot corpul, de a debloca mai multe scenarii de utilizare.

Bun partener pentru călătorii de afaceri și de călătorie

Ține-te curat

Proaspăt și curat fata te face încrezător și fermecătoare în fiecare moment.Cu o grosime de numai 30 mm, compact și practic de ras este ușor de a transporta în jurul valorii de, și vă puteți bucura de aceeași experiență de ras la domiciliu pe călătorii de afaceri și călătorii, curate și îngrijite.

Motorul silențios, ultra-low șoc

Prindere mai confortabilă atunci când ras

Puterea este puternic și stabil, dar se reduce foarte mult zgomotul și șoc.Echipat cu un motor cu o viteză de până la 7200 rpm, prin absorbție de șoc design și uneltele de optimizare a structurii, efectul de scăzut de vibrații și zgomot redus este încă excelent.

Pe deplin percepute pentru 3 luni

Rezolva problema de încărcare în timpul călătoriei

Nu numai că au o viata lunga a bateriei, dar este, de asemenea, echipat cu un Tip-C interfață universală, ceea ce face de încărcare foarte convenabil.Atunci când aparatul de ras are putere insuficientă și nu poate fi pornit, încărcați-l timp de 5 minute și de a folosi cel puțin o dată.

Inel dublu elastic cuțit net

Bărbierit mai rapid și mai confortabil

Dublu-bucla cuțit net crește în zona în care barbă intră, și ras viteza este mai rapid.Cuțitul net este elastic și poate pluti, care poate reduce în mod eficient faciale presiune în timpul bărbieritului, pielea nu este iritata, și ras este mult mai confortabil.

ECM procesul de prelucrare electrochimică

Cuțit mesh smooth furnir

Sabia și cuțitul net sunt prelucrate de către ECM proces electrochimic, pentru a evita aspectul de metal bavuri.Cuțitul net este rotund și neted, confortabil și prietenos cu pielea.

Detasabila corp pentru demontare ușoară

Ține cuțitul cap și rupe-l la o parte, ușor de demontat, flexibil și convenabil, fără griji de curățare.

Dublă protecție de securitate, folosit fără griji

Apăsați lung tasta pentru a intra în călătorie de blocare blocat de stat.Aparatul de ras este plasat în documentul de sac în timpul de călătorie, și nu va provoca ascunse de siguranță pericole din cauza accidentale de pornire.De lucru continuu timp de 10 minute, la putere se taie în mod automat, și de protecție de siguranță este un pas mai mult.

Sac de depozitare

Atunci când călătoresc sau de călătorie, vă rugăm să pune aparatul in geanta de depozitare în primul rând, și apoi pune-l în geantă pentru a evita zgârierea.

indicator de baterie

Atunci când puterea este insuficientă, indicatorul roșu, și ea trebuie să fie încărcată în timp.Atunci când este complet încărcat, indicatorul luminos este alb solid.

Instrucțiuni de utilizare

La Mijia de ras electric rotativ dublu cap de tăiere este potrivit pentru curățarea mai puțin moi barba.Atunci când utilizați, vă rugăm să se aplice ușor presiune continuă să-și radă încet pe față într-un mod sens giratoriu, fără a fi nevoie să repetați același loc de mai multe ori să-și radă curat (uscat ras efect este mai bine, este mult mai dificil să-și radă părți, cum ar fi: maxilarul inferior , Gât, este recomandat să-și radă în direcția de creștere barba).

Lamă de ștergere și instrucțiuni de instalare

Puteți elimina lama prin organizarea de lama și de rupere-l la o parte.

La capul de tăiere este apăsat pe verticală împotriva fuselaj pentru a finaliza instalarea.

lista de ambalare

Aparat de ras x1

Cablu de date x 1

Sac de depozitare x1

Manual x1


PhinYan14
2021-01-20
4/5
My husband is happy, carefully logs
Trabzon Spor 6
2020-12-03
4/5
Okay.
Energy Vany
2020-12-04
5/5
Delivered quickly. Good razor for trips.

Scrie o recenzie

Produse similare