Sexy Inel de Penis Intarziere Ejaculare de Castitate Cusca pentru Penis Inele Erectie Consolidarea Adult Câteva Jucării Sexuale pentru bărbații cu Penisul Maneca


Etichete: timp de castitate cușcă de metal, Pene, demon tinuta, bărbații erecție, jucărie sexuală, găină cock cage, peni inel, castitatea cușcă ht, penis, întârziere sex.

12.37lei 25.22lei
  • In stoc
  • w6961



  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Silicon Medical
  • Nume De Brand: COCOLILI
  • Numărul De Model: B2458

Caracteristici:

[Inofensiv Moale și Elastic Silicon] Cele mai importante ting despre silicon este deosebit de moale și elastic.Doar întins în mare măsură pentru a se potrivi mai multe dimensiuni, pentru a evita orice pericol pentru organism.

Dacă sunteți predispus la alergii, curățarea inel de penis înainte de utilizare este cel mai important pas, silicon este non-poros și nu conține ingrediente nocive.

super inel rezistent la apa nu te va dezamăgi, chiar și fierbere în apă clocotită este permis.

[Cât de Mult Vrei] Combinat Penis cușcă concept cu inel, inel mare se potrivește în jurul scrotului și ușor poate împiedica fluxul de sânge sub acțiunea triplă inele,

deci sporirea erectie a penisului și creșterea duratei de timp și să vină să merg mai mult, mai puternic și mai greu.

Din dormitor, living si baie, devine incontrolabila de luptă.

[Ergonomie de Proiectare pentru Uzura de Confortabil] Utilizați triplu inel pentru penis, în primul rând alege preferate lubrifiant pentru a obține mai mult confort, apoi în funcție de costum de stretch design dual inele prin penisului arbore,

cel mai mare inel poate înfășoară în jurul testiculelor restul de la baza penisului pentru chiar mai confortabil și de susținere a se potrivi.

Poate utiliza cele mai adecvate de timp, După utilizare, ar trebui să curățați inel de penis cu apa cu sapun si se usuca.

[Închide și se Lasă Sentiment de Neuitat] la Fel de moale, flicking inel adăuga un plus de senzații la unghiul perfect stimuleaza-l apoi expert vizează clitorisul ei.

Dacă vrei să găsești un unic și impresionant noapte într-o lungă perioadă de plictisitoare viata sexuala, absolut triplu inel pentru penis este una dintre cele mai simple și cele mai eficiente opțiuni.

Trebuie să laude design perfect inel de penis este cel mai bun cadou pentru partenerul tau si tine.

[Zero Obstrucție Plăcere] Deci nu complet înfășurat te"frate", eficient timpul de întârziere prin acțiunea fizică forță de tragere încă bucurați-vă de plăcerea de nici o obstrucție de frecare în timpul sexului Simultan, aduce partenerul mind-blowing"wow"ca Impune magic, apoi a fost întrebat așa"cum este un uimitor micuțul! "

Lista De Pachete:

1x Inel de Penis


Scrie o recenzie

Produse similare