Tugba Turkish Delight Arome Tradiționale 540 Gr/430Gr(Antalya) Desert Lokum Unic de Arome Proaspete Sănătoase Delicios Yummy


Etichete: american incanta, femeile incanta, oamenii turcă, turcii filtru de cafea, bouzouk, dallah, 1 cana filtru cafea tip express, 18 nitro, turcă factorii de decizie de cafea, nitro parte.

79.32lei 132.21lei
  • In stoc
  • w73190



  • Origine: TR(Origine)
  • Certificare: NICI unul

7 DELICIOASE INFORMAȚII TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE TURKISH DELIGHT

Turkish delight

Cel mai drăguț membru de preparate din bucătăria turcească, cel mai frumos cadou care poate fi oferit, pe lângă cel mai bun prieten la o cafea, o nostalgie de copilărie, motiv pentru iubitori de vacanțe; da, știi bine!Vorbim de rahat turcesc.Aici e ceea ce aveți nevoie să știți despre Turkish Delight, care datează de sute de ani și este o parte importantă din bucătăria Otomană.

Istorie de rahat turcesc

Turkish Delight, care a fost o parte importantă a palatului preparate din bucătăria timpul perioadei Otomane, are sute de ani de istorie.M.Dulce 'abhisa', care a fost frecvent consumate de Sasanizilor care a domnit între 226 și 652 Î. hr., este cunoscut ca origine a încânta, deși nu este sigur.La început, Turkish Delight a fost numit 'rahat ul-hulkum', care este, de relaxare gât', în timp ce acesta a fost numit 'rahat turcesc'.Și, în sfârșit, împreună cu modern turc, a fost numit 'rahat'.

De conștientizare în Anatolia 15. totul a început în secolul al. 17. în secolul care a trecut, acesta a cunoscut cele mai populare ori. 18. de secol, turiștii au luat turcesc în Europa și a introdus-o ca 'rahat'.Bezele, de asemenea, au câștigat popularitate aici.Producția de masă în imperiul Otoman a început în anul 1777. La început, acesta a fost produs prin amestecarea de miere, sirop de fructe si faina.Ea a cunoscut modificări de gust și până astăzi, cu invenția de amidon și zahăr rafinat.

Cum sa faci bezele?

Turkish Delight se face cu acid citric, zahăr, amidon, colorant alimentar și aroma.Zaharul se pune la fiert în apă, până când literalmente se dizolvă.Acid Citric și amidon sunt lăsate să se dizolve în containere separate.Apoi acidul citric și amidon sunt amestecate cu apă cu zahăr.În acest fel, se fierbe timp de un timp.Atunci când o lingură înmuiată în amestec, se verifică dacă acesta are o consistenta lipicioasa, este lăsat în amidon containere pentru aproximativ 20 de ore.Ca un proces de finisare, este ambalat de formare pe o podea tare.

Tipuri de Turkish delight

Există mai multe varietăți de bezele în funcție de gust, metoda de producție și locul de producție.Aici sunt unele dintre tipurile de încântare: pasăre încântare, nuci încântare, Nuc încântare, dublu prăjită rahat, fistic, rahat turcesc cu Fistic, nucă de Cocos, Nalba mare, nalba de crema, fructe, mini bezele, lamaie Nalba, menta, Nalba mare, turcesc cu rodie, fistic cip, sau unt de criza, Nalba, rodie, fistic, rahat turcesc cu fistic, șofran fistic și rodie rahat turcesc cu fistic, rahat turcesc atomice petale de trandafir, rodie, fistic, rahat turcesc cu fistic, ciocolata bezea.

Valorile nutriționale de rahat turcesc

Valori nutritive variază în funcție de materialul folosit, dar nu sunt valori medii. 100 de grame de rahat turcesc: 89.28 g de carbohidrati, 0.12 g de proteine, 0,19 g de grăsime, 0 g de fibre, 0 mg de colesterol, 19 mg de potasiu, 5 mg de calciu, 0,1 mg de fier.

Beneficiile de rahat turcesc

Deliciul a zeci de beneficii cunoscute.Aici sunt cele mai importante din turcesc:

Ajută la reducerea amigdalită.

Este util pentru pacientii cu afectiuni renale cu glucide în conținutul său.

E un mare vindecător pentru furuncule și răni.

Cum de a servi bezele?

Cum de a servi bezele

Feluri de mâncare și deserturi găsit în bucătăria turcească avea mai multe forme de prezentare.La fel e și cu bezele.Ca bezelele sunt servite într-o batistă, acestea sunt servite cu zahăr, mediu și simplu cafea turcească, precum și de a fi absorbit de-a lungul bea cafea.


Scrie o recenzie

Produse similare