Piscina Gonflabila Float Hamac Coada De Sirena Plutitoare Rând Pentru Copii, Adulți Ușor Să Se Spele Și Curate, Ușor De Transportat


Etichete: 3d pool tapet, scaun piscină, hamac stea, coada de sirena, sirena monofin, hamac pad, bazin de înot, gonflabile piscina swimava, piscină cadru, cadă cu hidromasaj.

72.57lei 94.25lei
  • In stoc
  • w78408




Puncte:

1、Premium Material: plutitoare rând este fabricat de înaltă calitate din PVC, material care asigură cea mai bună plutitoare experiență și vă permite să-și petreacă o zi frumoasă la piscină și plajă.

2、Mare Valva: cameră cu două paturi aer supapă caracteristici anti-scurgere duza aer, și poate fi ușor umflate cu pompa sau ventilatorul, iar supapa este complet deschisă să se dezumfle în câteva secunde.

3、Ușor de Operat: Rapid deflație și a inflației.Ușor de transportat.Suprafața piscinei este netedă, și este ușor să se spele și curate.

4、Puternic portante: Gonflabile sirena rând plutitoare caracteristici 100 kg sarcină maximă.Puteți juca cu prietenii sau bucurați-vă de această sărbătoare diferită, apoi plutesc pe îndelete pe apă!

5、Cadoul Perfect: În vară se răcească, piscină float poate fi folosit ca un cadou pentru un prieten bun în petreceri și festivaluri.Bucurați-vă de prietenie între prieteni în piscină împreună.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Dimensiune produs: aproximativ 175*110cm/68.90*43.31 inch

Greutate: aproximativ 0,65 kg

Ambalajul produsului dimensiune: 28*22*3 cm/11.02*8.66*1.18 inch

Lista De Ambalare:

Sirena Gonflabila Plutitoare Rând*1


Scrie o recenzie

Produse similare