DRS 540 Derma Roller 0.2 0.25 mm Ace Mesoroller Pentru Păr de Îngrijire a Pielii-Tratament impotriva caderii Pen


Etichete: hydra pen, pix, derma roller, uscat toc, dermapen, el pixuri, derma roller 0 5mm dimensiune, derma dr pen, set role derma, drpen m8.

25.06lei 37.42lei
  • In stoc
  • w78963



  • Culoare Mâner: negru
  • Nume De Brand: dr.pen
  • Sursa De Alimentare: Nici Unul Electric
  • Microneedle Lungime: 0,25 mm
  • Ac Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Ac de culoare: Violet
  • Numele produsului: Derma Sistem De Rulare
  • Tip: DRS 540
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

DRS 540 Derma Roller 0.2 0.25 mm Ace Mesoroller pentru Îngrijirea Pielii impotriva caderii Parului Tratament de Frumusete Instrument Simt pielea ta zâmbet în Căutarea cele mai bune dvs. nu a fost niciodată acest ușor sau la prețuri accesibile până acum.În mai puțin de 5 minute de utilizare, micro ac derma roller complet va stimula și accelera întreaga ta de ingrijire a pielii de rutină ca ai combina-l cu unguente locale și seruri te iubesc!Ușor și nedureros Fie că sunt bine cu experiență sau complet noi pentru microneedling,0,25 mm nostru de micro-masaj cu role este unul dintre cele mai sigure și cele mai eficiente faciale role disponibile.Puteți utiliza nostru microdermabraziune instrument pe fata, corp, gât, abdomen, mâini, de sub ochi, picioare, scalp etc. Economisi timp și bani Sfidează vârsta și căutarea cele mai bune dvs. nu a fost niciodată mai ușor și mai accesibile decât este acum.Scumpe tratamente spa pentru derma de rulare cu un derma stilou și dermaplaning instrumente nu mai sunt necesare.Vă puteți trata mai eficient și fără efort cu noastre profesionale de exfoliere derma roller kit de la confortul de propria casa ta de la o fractiune din costul!Cumpara Cu Incredere Suntem 100% siguri că veți iubi derma roller microneedling kit.Plăcerea și satisfacția este promisiunea noastra pentru tine!Cum funcționează?Microneedling crea invizibil înțepături pe piele, care acționează ca un catalizator pentru a îmbunătăți rezistența, suplețea și elasticitatea pielii.Pur și simplu se rostogolească înapoi și înapoi, masand usor zona dorită și pielea ta se va dezvolta in mod natural un ten luminos și frumos stralucitoare tonul pielii.Repere: fără Durere – Nostru Microneedle Derma Role sunt proiectate cu un echilibru perfect de 540 de ace și 0,2 mm/0.25 mm/0,3 mm lungime, oferindu-vă o durere gratuit și non-invazive experiență.Accesibil – Profesional derma rulare costă o avere, dar acum o poti face singur, în confortul de propria casa ta.Versatil – Nostru Derma Needle Roller promovează pielea mai clare, mai luminoase tonuri de piele, exfoliere profundă, de strângere a pielii, și mai mult.Este sigur de a utiliza în jurul și de sub ochi, buze, corp, nas si fata.Cum pentru a Curăța Rola? 1. Clătiți cu ace în apă caldă. 2. Aseptizarea cu alcool și lăsați să se usuce la aer. 3. După curățarea derma roller, loc de depozitare, care este furnizat.Pachetul Inclus : 1 X Calitate Premium Derma Roller 1 X Caz de Protecție și de Călătorie

Avertismente de siguranță: a nu se folosi pe pleoape sau buze.Nu utilizați Role dacă sunteți în prezent având acnee sau orice afectiune a pielii.Roller este doar pentru uz personal.Nu împărtășesc.Nu utilizați role infectate sau pielea iritata.Depozitați întotdeauna acest chip cu role la îndemâna copiilor. - Acceptam urmatoarele methords: prin Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union, Transfer Bancar etc. - Pentru comanda mare va fi oferit discount suplimentar de a ne contacta. - Rusia Cumpărătorii ar trebui să umple engleză Numele Complet în Receptor, sau este posibil să nu-l primească, pentru că de post a politicilor în țara dumneavoastră. -Vom trimite articol vine cu număr de urmărire,care pot fi urmărite în starea de livrare întreaga călătorie. -Timpul de livrare depinde de anotimpuri, de destinație și de alți factori, pentru zilele aglomerate, de transport maritim poate întârzia.Dacă coletul nu a fost livrat în timp estimat,vă rugăm să încheiați un contract cu noi,ne va ajuta să urmăriți și să-ți dau înapoi ACUM. - Produsul nostru prețul nu inclusiv taxele .Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa tarifele pentru transporturile refuzat. - Cumpărătorul este responsabil pentru taxele percepute de lui/ei de țară.Dacă ai nevoie de vreun document de autorizare, vă rugăm să contactați-ne. - 1 an garantie pentru element (cu excepția accesorii și piese de schimb), cumpara cu incredere. -Te rog, deschide coletul la posta ofițer de prezența lui, Dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial, mai ales solicitării de hârtie.Veți primi un plus de 7 zile (pe partea de sus de pe timpul de livrare la timp) pentru a decide dacă doriți să păstrați sau să se întoarcă elementul, atâta timp cât acestea neutilizate în ambalajul original, costul de transport maritim este plătită de către cumpărător. -Dacă vrea să se întoarcă sau înlocuire, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. -Vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne lăsați 5 Stele Feedback-ul .Noi călduros bun venit vă Arăt Niște Poze ( Va primi o reducere suplimentară urmatoarea comanda! ) în 5 Stele feedback-ul! -Dacă aveți orice probleme cu privire la produse sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problemele pentru tine.Multumesc.


Scrie o recenzie

Produse similare