10buc 5-10MM Mașină de Sunet Dovada Izolare Upgarded Masina Camion Anti-zgomot, Izolare fonica Bumbac Căldură Spumă cu Celule Închise 30x50cm


Etichete: t2, vest izolare, dovada de sunet panouri de perete alb, accesoriu masina interior, apărătoare de noroi, camion de jucărie, autocolant auto, comerciale spuma acustica, acoust spuma, spuma izolate fonic.

45.97lei 68.63lei
  • In stoc
  • w83285



  • Material: Spuma De Cauciuc
  • Grosime: 5mm/10mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Izolate Fonic Bumbac
  • Plasarea: acoperiș

Caietul de sarcini:

Forma: Patrat

Material: Cauciuc

Grad: O

Rezistență la încovoiere: Puternic

Rezistenta la compresiune: Puternic

Forma: Fibroase

Dimensiune: 50x30cm

Grosime:5mm/10mm

Cantitate: 10 Buc

Caracteristici:

1. Acest produs vine cu un adeziv puternic, la temperatura camerei peste 0 grade, fără încălzire suplimentară poate fi direct lipite.Cea mai mare temperatură exterioară inserați construcție mai solidă, nu poate fi eliminat după ce pasta este extrem de puternic!

2. Zgomot expertii recomanda a face izolare fonica, în același timp, nu uita ușa de vibrații, în pastă înainte de sunetul de bumbac pot fi postate inainte de câteva vibrații placă de efect excelent, de nevoile generale ale întregii trei mașini sedan de aproximativ 10 metri.

3. Notă specială: în Cazul în care proprietarii, cum ar fi zgomotul motorului, doriți să complet a reduce zgomotul motorului singur pe capota pe acest punct de izolare a sunetului de bumbac nu este la fel de simplu ca zgomotul motorului bumbac recomandat sa faci capota si U-slot efecte de zgomot trebuie să utilizați folie de aluminiu izolare fonica Bumbac + placă de aluminiu cauciuc butilic șoc placa (18-25 sau cam asa ceva), zgomotul motorului este un sistem foarte complex de inginerie de sunet, aveți nevoie pentru a face aripile, firewall, panoul de instrumente în formă de U-slot izolare fonica inginerie!

Funcția:

【Potrivit Pentru】Această izolare fonica spuma este ideal pentru capota, plafon, usi, cabina de pilotaj podea portbagaj, hayon, foc de perete și de perete tip U, față de noroi, față și spate roți.

【Bloc Zgomot】Această spumă de izolare va îmbunătăți experiența de echitatie în vehicul prin reducerea zgomotului motorului, anvelope văita, zgomotul de rulare, zgomotul produs de vânt și va îmbunătăți în mod semnificativ ansamblu de vehicule rafinament și calitate a sunetului.Cu reducere mare de zgomot și proprietăți de izolare termică, este un bun înlocuitor pentru cel vechi și, de asemenea, o nevoie de piese de schimb pentru masina ta.

【Dublu Efect】Precum și de a îmbunătăți vehiculul acustica, acest lucru de înaltă performanță de izolare cu spumă se vor asigura vehiculul dumneavoastră rămâne mai rece în timpul verii și cald în timpul iernii, ceea ce face călătoria mai confortabilă.Rezistent la zgarieturi.

【Rezistent la apa si Umiditate-dovada】Auto izolare saltea este fabricat din material de înaltă calitate, cu adeziv susținută de suprafață, această spumă de izolare este ușor de tăiat, coji de fructe și se aplică, și este rezistent la apă și ignifug.Rezistent la zgarieturi.Suprafața mare pânză de fibre este din fibra de sticla.Rezistentă la căldură.Bloc transmite lumina soarelui, motor, evacuare, conducta de căldură la taxi, reduce aer condiționat consumul de energie, economisind combustibil.

【Protecție Sporită】1. Încetini viață a conductelor și circuitelor.Este cald în timpul verii, acesta poate ajuta la capacul din față al mașinii pentru a disipa căldura, să extindă durata de viață a conductelor și circuitelor, și nu accelera cracare. 2. Încetini îmbătrânirea vopsea auto.Lumina directă a soarelui, în fața carcasa exterioară, de înaltă temperatură în interiorul și în afara motorul, accelereaza vopsea de imbatranire.Acesta protejează vopseaua de imbatranire.

Atenție:

Vă rugăm să nu merge prost Greșeli cu o lungă perioadă de timp pentru a arde și de a lua aragaz pentru a arde, pentru că din bumbac, cu un autocolant nu incendii cealaltă mașină nu poate atinge obiectivul asumat de incendii condiții Odată ce incendiile condiții în plus față de piesele metalice din interiorul masinii poate incendii nici un produs de Ardere, a propus proprietarilor nu privat instalate aparate electronice, utilizarea corectă a mașinilor.

Pachetul Incleded:

10buc Mașină Dovada de Sunet de Izolare Spume


Polskaplaya17
2020-11-24
5/5
Everything perfect as described, and the best they delivered it in 24h, excellent service
Detectorchen
2020-12-20
5/5
Great noise. To the touch, it is glued well, it holds tight.
Krasotk 1985
2020-11-05
5/5
Delivery is fast, the quality seems not bad!!!
Ladywinter007
2020-12-02
5/5
Got a quick stick well how will keep the noise off

Scrie o recenzie

Produse similare