Electric cu LED-uri Ceas Deșteptător W/ Qi Wireless Încărcător de Telefon Pad de Încărcare Stație de


Etichete: ceas cu led-uri de perete 7, ceas cu radio fm, vst, radio cu ceas deșteptător, inteligent ceas deșteptător, coș de bambus aburi, ceas deșteptător cifre, ceas de perete, ceas cu cifre, radio cu ceas.

68.02lei
  • In stoc
  • w83593



  • Stil: Europa
  • Rezervă De Energie De Tip: Digital
  • Tip Ecran: led
  • Material: Bambus & Lemn
  • Caracteristică: Stil Antic
  • Tip Display: Digital

Element Descriere: Adaugă o notă de modern pentru dormitor, living sau birou cu acest elegant și elegant în căutarea de control vocal eco-friendly, ceas deșteptător care pot fi, de asemenea, folosit ca un încărcător wireless Qi, care se potrivește perfect cu orice design modern birou sau de acasă mobilier.Proiectat pentru simplitate, nu există butoane sau piese din plastic pe partea din față și părțile laterale ale ceasului.Se afișează ora, data, umiditatea și temperatura în mod clar cu luminoase și lumini LED-uri reglabile pentru un mediu curat, dar modern.Puteți seta până la 3 alarme în câteva minute intervale de timp pentru a înlocui funcția de amânare.Și pentru confortul dvs., acesta poate fi de asemenea folosit ca un încărcător wireless Qi compatibil pentru Samsung sau modele de iPhone, pur și simplu plasați telefonul pe partea de sus a ceasului, și ar începe încărcarea în mod automat.Dual power mode: poate fi conectat prin cablu USB (inclus), sau susținute de 4 baterii AAA (nu sunt incluse).

Caracteristică: FUNCȚIA de CONTROL VOCAL: modul de economisire a energiei.Apăsați în Jos butonul și alegeți pe:Sd pentru Sunet de control mode (mod de economisire a energiei), ecranul se va stinge după 10 secunde.Puteți aprinde ecranul din palme (orice sunet mai puternic decât 60dbm) sau apăsând pe ceas.DIGITAL ALRAM CEAS: UN multi-funcție ceas cu alarmă digital care afișează ora, data, temperatura si umiditate cu luminoase și clare cu LED-uri.Afișează timpul în ambele 12h/24h format, și arată umiditatea interioară și temperatura atât în grade Celsius cât și Fahrenheit.Până la 3 alarme în câteva minute, pentru a înlocui funcția de amânare, selectați diferite tipuri de alarmă între alarmă de zi cu zi și zi a săptămânii deșteptător, fiecare alarma va suna timp de 1 minut.ÎNCĂRCARE WIRELESS QI: pur și Simplu așezați telefonul pe partea de sus a ceas și ar începe încărcarea în mod automat.Încărcarea are loc numai atunci când alimentat prin cablu USB, nu exigibilă atunci când alimentat de baterii.Vă rugăm să rețineți telefoane cu un inel de sprijin pe partea din spate nu va fi complet încărcată, vă rugăm să eliminați inel de susținere pentru încărcare.

ELEGANT și MODERN DESIGN: Proiectat pentru simplitate și eleganță.Realizate cu o calitate premium negru MDF (densitate medie mdf) material, și reglabil LED backlight (3 nivele de luminozitate), din lemn, ceas deșteptător care pot potrivi perfect în orice design modern și mobilier.Portabil și compact design, dimensiuni aprox.W15 x H7 x D7.1 cm.

ALIMENTARE dubla: acționează în principal asupra conectat cablul de alimentare sau susținute de 4AAA baterii (NU sunt incluse).Cablu de încărcare este inclus în cutie.Cablu compatibil cu incarcator USB.

Pachetul Inclus:

1 x Ceas de Încărcare Wireless

1 x Cablu USB

1 x manual de utilizare

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-0.5-1cm diferențe datorită măsurare manual.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.


Dmjunkie101
2020-12-14
5/5
The radio is great, light. Charge the phone well. Nevertheless the packaging is light because on one corner of the alarm clock radio it is damaged.
Ninokia Loko
2021-01-28
1/5
Ordered 11.11... Order did not come... Moreover- !!! He went back to the seller... Opened the dispute, the decision about the return is made in my favor in full... The seller did not respond to repeated appeals (even!!! Did not read)... I will wait for the return-I will additionally unsign. .. Categorically do not recommend... Sorry for the lost time
Viktoriba
2020-12-09
5/5
Fast shipping, thanks. Great item.
Iroo4kaa
2021-01-30
1/5
Very bad material
Gufaconde
2020-12-19
3/5
Failed to send.

Scrie o recenzie

Produse similare