Noi Auto de Lichid de Frână, schimb de Ulei Instrument de schimb de Ulei Pompa de Ambreiaj Hidraulic, Ulei de Aerisire Gol Cursul de schimb de Ulei Pompa sifon


Etichete: brand auto de schimb de ulei, doamna pompe 2018, bere snorkel, diagnosticare auto, masina de lichid de frână, ulei de instrument de schimbare, pompa de ulei de transfer, sirena de toaletă, 12v ulei motor pompa, Pistol De Uns, extractor pompa de ulei.

25.75lei 35.27lei
  • In stoc
  • w123954



  • Lungimea Tubului:
  • Lățime Produs: 24.5CM
  • Numarul Parte: CN8413200000
  • Înălțime Element: 5CM
  • culoare:
  • Țara/Regiunea de Fabricație: CN
  • Altă Parte Numărul: 8413200000
  • Dimensiune:
  • Material:
  • Element De Lungime: 15CM
  • Articol Greutate: 380g
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici: Ușor de operat, o persoană poate termina lichidului de frână înlocuirea muncă.Fără ulei murdar colorate pe podea.Abandonarea tradiționale obositoare și plictisitoare ulei înlocuind metoda.Universal funcționează pentru autoturisme, camioane și inginerie vehicul.Spune la revedere de la locuri de muncă de două persoane, Spune la revedere de la ulei murdar colorate pe podea Spune la revedere de la tradițional obositoare și plictisitoare ulei de înlocuire metoda Cum să utilizați: 1. Ia murdare lichidului de frână din rezervor; 2. A pus în noi fluid din spate; 3. Începe mașină și conectați furtunul dintre echipament și de frână branch pompă; 4. Răsuciți șurubul să fie liber,dar nu complet.Apoi deschideți supapa pentru a începe sifonarea lichid.Vă rugăm să opriți robinetul după înșurubarea cand se termina. 5. Instrumentul nostru se potrivesc pentru masini universale,puteți utiliza cioc conic, care este oferit în pachet a evita scurgeri de aer; 6. Vă rugăm să ridicați instrumentul de pe pompa de frână pentru a se asigura că funcționează corect.Caietul de sarcini: Material:plastic Culoare:alb Dimensiuni:15*5.5*24.5 Tub cm lungime:84cm Pachetul inclus: 1 x Masina de Lichid de Frână, Ulei de Instrument de Schimbare

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Deci, vă rog, nu deschide orice litigiu sau să ne dea neutru sau Feedback-ul neutru

2. dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru după ce primiți , vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi o soluție satisfăcătoare la ultima

1.Noi nu facem responsabili orice , dar ne-ar ajuta să scrie un nivel inferior pentru a vă ajuta să evite ,

2.De obicei, vom minim, pentru a evita , dar din cauza diferitelor politici în diferite țări, nu putem controla acestei condiții, astfel încât cumpărătorii ar fi plătit pentru unii .

3.Cumpărătorii pot să ne lăsați un mesaj pentru a ne spune cât de mult doriți să, atunci când plasați comanda, ne-ar face cu ea ca mesajul tău.

1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată, nu ar responsabili orice rambursare că nu oferă dreptul de adresa(inclusiv detaliate adresa, numărul de telefon ), tot pachetul va fi trimis cât mai repede posibil.

2.În mod normal, v-ar lua la pachet la 10-35 de zile, dar Rusia, Brazilia ar putea nevoie de 15-60 de zile, dacă nu ai primit pachetul în 60 de zile, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne-ar returna integral banii.

3. EMS și DHL vezi nu sunt reale costurile de transport.Real costul de transport maritim este mult mai puțin decât costul de transport maritim vezi.Vă rugăm să ne contactați în stația de scrisoare, vom ajusta prețul pentru tine.


Nadezhda Pustynnikova
2020-10-01
5/5
OOOOK VERY VERY GOOD

Scrie o recenzie

Produse similare