Multi-funcțional Față de Biciclete Lampa USB cu Bicicleta Lumina Built-in de 2000 mAh /Baterie de 4000 mAh cu Suport de Telefon+Bike Horn Funcție


Etichete: bicicleta usb cu led-uri, mi se amestecă 1, bicicleta lanterna, tare corn biciclete, baterie wasafire, suport bicicleta vastfire, biciclete lampa, 2500 mah, bicicleta lumen, schiat lumini pentru biciclete.

57.72lei 82.46lei
  • In stoc
  • w13474



  • Cornul decibeli: 130dl
  • Articol: Multi-funcțional Biciclete Lampa
  • Dimensiune Lungime: 105mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Montare De Plasament: Ghidon
  • Alimentare: Baterie
  • Numărul De Model: față biciclete lampa
  • Material: ABS
  • Lățime Dimensiune: 55-80mm(reglabil)
  • Nume De Brand: VASTFIRE
  • Certificare: CE

Multi-funcțional Față de Biciclete Lampa USB cu Bicicleta Lumina Built-in de 2000 mAh /Baterie de 4000 mAh cu Suport de Telefon+Bike Horn Funcție

USB Reîncărcabilă Lumina Bicicleta

Caietul de sarcini: Material: ABS Dimensiune Lungime:105mm Latime Dimensiune:55-80 mm(reglabil) Corn decibeli:130dl rezistent la apa,Praf, Anti-zgârieturi, rezistent la Șocuri,Rezistent la temperaturi Ridicate Difuzor Elegant și un aspect rafinat, care este convenabil de a transporta, Cu aceasta vă puteți bucura de muzică oricând și oriunde Excelent pentru Sport în aer liber și de a exercita și de Călătorie Utilizate ca 2000/4000MAH putere banca poate încărca telefonul sau alt dispozitiv în caz de urgență Dublu LED cu Lumini față și lumină intermitentă pentru alegerea Claxonat ca de clopot de biciclete ir alarmă pentru a vă reaminti de vehiculele din față sau trecător Notă:a nu se scufunda în apă!Se acceptă numai ceață de apă - dovada!Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri

3 LED-uri USB Lumina Bicicleta

Caracteristică:

1.300 m/984.25 ft rază lungă de acțiune, nu fals standard, cu rază lungă de măsurat.

2. Baterie de mare capacitate de a încărca rapid telefon mobil: 4000 mAh (de viață a bateriei de 9 ore), după USB este complet încărcat, acesta va automat power off pentru a proteja durata de viață a bateriei.

3. 130 ridicat de decibeli, sunet puternic: 5 tipuri de vorbitor efecte de sunet, arbitrare de comutare (60dB pentru o conversatie normala, 80dB pentru conducere auto, 100dB pentru burghiu electric, 130dB pentru focuri de artificii)

4. Crește non-alunecare de garnitura pentru a proteja telefonul mobil: a preveni zgarierea telefonului mobil.În comparație cu alte comune stil garnituri de pe piata, zona este mult mai îmbunătățită și material este mai bine.

5. Sigilat și impermeabil, nu se tem de ploaie: de zi cu zi rezistent la apa, pentru a se asigura că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încorporarea de ploaie în zilele ploioase, pot fi utilizate în mod normal.

Caietul de sarcini:

Material: plastic ABS

Culoare: Negru, Albastru, Rosu

Greutate: 157g (cu stand)

Încărcare de tip: interfata USB

Timp de încărcare: 5 ore

Capacitate acumulator: 4000 mAh

Tensiune de ieșire: 0.7-O

Margele lampa: 3 X LED-uri

Modul difuzor: 130dB

Modul de sunet: 5 moduri

Potrivit pentru telefonul mobil dimensiune: 4-6.3 inch telefon mobil

Ce include

1 X Cadru De Montaj

1 X Power Bank Titular Faruri

1 X Cablu De Date

1 X Difuzor


Gianes 3
2020-09-09
5/5
As indicated in the announcement.

Scrie o recenzie

Produse similare