3.8 inch Masina HUD Head Up Display HD OBD+GPS Sistem Dual Smart Indicator Cronometru Digital Metru Smart Monitor Depășirii Sistem de Alarma


Etichete: auto alarma auto, OBD2 Scanner, make up, hud display gps auto universal, display obd, masina de afișare hud, barca gps vitezometru, hud, 2020 gadget, monitor pc.

41.45lei 67.97lei
  • In stoc
  • w177937



  • Putere nominală: -
  • Frecvența De Ieșire: -
  • Dimensiunea Numele: 3.8 inch
  • Fir sau Wireless: Wireless
  • Nume De Brand: Ai MAȘINĂ DISTRACTIV
  • Tip De Element: De Înaltă Calitate
  • Origine: NC(de Origine)

3.8 inch Masina HUD Head Up Display HD OBD+GPS Sistem Dual Smart Indicator Cronometru Digital Metru Smart Monitor Depășirii Sistem de Alarma

Caracteristici: 1. GPS și BD-uri Dual-mode Chip: Folosind 10 HZ rata mare de refresh GPS+BDS dual-mode chip.Rata de Refresh de 10 coli/secundă, rapid refresh viteză, fără întârziere.

2. Alimentare prin USB, 0 Consum de Energie: Utilizarea auto USB (5V) sau bricheta pentru alimentare prin USB, chiar zero consumul de energie.USB sau bricheta este puterea scurt, mașina este oprită și alimentarea este oprită, nu există nici o energie electrică fura fenomen, și OBD este o putere lung.

3. Prin satelit Sincronizare Automată Ceas Digital: ceas Satelit, nicio diferență în minute și secunde, nu sunt afectate de factori naturali, cum ar fi vremea.

4. 3.8-inch Ecran Mare de Metal Nanotehnologie: față adoptă metal nanotehnologia pentru a elimina reflecții inutile și de a face imaginea mai clară.

5. Ajustare automată a Luminozității: ajustare Automată a luminozității/reglare manuală, reglează automat afișajul în funcție de intensitatea de lumea exterioară; luminozitatea face în mod clar vizibil în lumină puternică.

6. Comutarea automată pe și în afara: transforma Automat pe și în afara atunci când mașina pornește și se oprește.

7. Masina Satelit Metru Altitudine: satelit de colectare altitudine nu este afectată de factori naturali, cum ar fi vremea, iar precizia de poziționare este foarte mare.

8. Coerente și Buna Viteza de Afișare: Introducerea algoritmul de bază de tehnologie din Taiwan, adăugând viteza de ungere efectul nu sari de viteza, display-ul este mai consistent și mai netedă.

9. Funcția de alarmă: Setați parametri diferiți pentru peste-limita de alarmă și sunet de alarmă pentru a îmbunătăți siguranța de conducere.

10.Busolă GPS: GPS poziționare precisă / în timp real sincron de afișare a datelor.Prin satelit de colectare a datelor, care nu sunt afectate de vreme

11.PC material rezistent la temperaturi ridicate și scăzute.

12. Elaborat de producție, foc mic model de design, frumos lustruite înapoi.

13. Folosind sârmă de metal desen tehnologie, raționalizate îndoire și design ergonomic.

14. Suprafața de colorat de design, R chamfer folosind vopsea proces, și uluc folosind lustruit design.

15. Unic raportul de aur linie, margini ascuțite și colțuri.

16. De afișare și Umbrire Integrate de Proiectare: Acoperă lumina de la monitor, de conducere pe timp de noapte nu este orbitor

17. O Direcție Interfata USB: Vă puteți conecta oriunde doriți.Cele două interfețe pot fi

selectat la vor, și cablajul este mai convenabil.

18. Integrat Butonul Design: Independent funcție-cheie,o singură atingere, alege-ti trebuie.

19. Mai multe display, multi-funcții de mai multe ecrane și un singur buton de comutare.

Caietul de sarcini:

Mai multe funcții:

1. Călătorie în timp: în timp real de afișare a timpului de călătorie, înțelege cu exactitate timpul de secțiuni de drum.

2. Distanța de conducere: exacte vehicul distanța reală parcursă de la început până la sfârșit.

3. Obosit de conducere memento: când unitatea pentru mai mult de 4 huors, aparatul sună alarma.Memento pentru a lua o pauză.

Lista De Ambalare:

1*Gazdă

1*OBD Linie

1*Mat Non-alunecare

1*Film Reflectorizant

1*Instrucțiuni


Epuppymill
2021-02-10
5/5
Fast shipping Thank yo ^^

Scrie o recenzie

Produse similare