Crystal Deodorant cu aroma de trandafiri Hemani 60 gr


Etichete: china ulei, coaxial rg, deodorant piatra, cablu rg, alaun deodorant cristal, deodorant natura, alaun deodorant piatra, rg 58, nucă de cocos ulei pentru masaj, alaun de cristal.

54.75lei 55.32lei
  • In stoc
  • w40744



  • Nume De Brand: HEMANI
  • Tip De Element: Deodorant
  • Țara/Regiunea de Fabricație: Regatul Unit
  • Cu Scop Special Produse Cosmetice: No
  • Gen: Unisex
  • Tip: Deodorant Stick
  • Origine: NU(Origine)

Crystal Deodorant cu aroma de trandafiri Hemani 60 gr

Ține uscare pentru o lungă perioadă de timp;

Nu produce separarea și erupții cutanate;

Nu are un miros ascuțit;

Potrivit atât pentru femei și bărbați;

Vindecă rănile.

CARACTERISTICĂ

Volumul

60 de grame

Producător

Pakistan

Compoziție

Sare De Cristal

Vedere

Deodorant pe platforma cu un capac transparent, cu fir, convenabil de a transporta

Unul dintre cele mai avansate instrumente pentru a lupta împotriva miros neplăcut.Mecanismul de acțiune este de a crea un strat protector invizibil de săruri minerale pe piele.El are un efect devastator asupra bacteriilor care sunt responsabile pentru mirosul neplacut de transpiratie.Nu este greu de a utiliza alunite-este suficient pentru a umezi cu apă și se aplică pentru a curăța pielea de axile sau picioare.Nu produce separarea și promovează vindecarea rănilor după depilare.De asemenea, potrivit pentru acnee tratament.Este un mod sigur și foarte eficient produs de îngrijire.

Proprietăți farmacologice: și Zveest de lungă durată proprietati antibacteriene de alunita medicina modernă sunt utilizate pentru tratamentul pielii și boli fungice, infecții sexuale.Alaun Piatra de a sângerare, tricotat proprietăți.Alunite tratament este bun pentru diverse boli de gât.Acest mineral poate fi găsit în compoziția unor produse medicale pentru ochi.

Deodorant alunite proprietăți:

Cea mai bună alternativă la antipersperants.Atunci când este utilizat, de Cristal emite acid care ucide sudoare bacterii, limitând astfel transpirație la Flushing.Are proprietati anti-dormit și proprietăți terapeutice.Nu produce separarea.

Cum să utilizați deodorant cristal alunite:

Este necesar să se aplice pe piele, pre-umezirea cristal cu apă.Acest lucru se face pentru că, după contactul cu apa alunit dat xlot, care contribuie la distrugerea de un miros neplăcut.Apoi, ștergeți-le necesare locuri de utilizare.

Recenzii de medici:

Majoritatea Medicilor recomanda folosirea alunite alunites nu în loc de standard antipersperants.Deoarece este un material natural care nu conține un număr mare de substanțe chimice și are un efect benefic asupra pielii tale.Are, de asemenea, proprietăți de vindecare a ranilor, de aceea este folosit pentru tratamentul acneei.


Scrie o recenzie

Produse similare